Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

TERMENI SI CONDITII
Situ-ul www.stephanyboutique.ro ( denumit in continuare SITE) este creat, administrat si se afla in proprietatea SC NINITA COM SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J 51/206/2006, CUI RO18539483, punct de lucru:
COMPLEX COMERCIAL DRAGONUL ROSU NR.2 MEGA SHOP, STAND 113-115, str. Drumul Garii NR. 1-10, Comuna Dobroesti, Jud Ilfov.
COMPLEX COMERCIAL DRAGONUL ROSU NR.1-4 ( CORP 4) CORP 4, STAND 431-433, Str. Vasile Predescu, nr. 79-87, sector 2, Bucuresti.
1. Acceptul utilizatorului:
Prin utilizarea acestui SITE , dumneavoastra ( denumit in continuare „ UTILIZATOR”) se intelege ca ati citit si sunteti de acord cu Termeni si Conditiile prezentate in acest document. Acest document prezinta termenii si conditiile in care acest SITE se poate utiliza sau/si alte produse si/sau alte servicii asociate acestui SITE, daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate , atrage implicit imposibilitatea folosiri SITE-ului. Acest document este singurul care reglementeaza acordul dintre SITE si UTILIZATOR si poate fi oricand revizuit prin actualizarea pagini de web unde acesta este publicat. Este recomandata verificarea periodica a acestui document pentru a lua la cunostinta noile modificari, deoarece acesta este o obligatie legala.
Accesarea si utilizarea in continuare a SITE-ului inseamna luarea la cunostinta si acceptarea oricaror modificari aduse prezentelor Termenii si Conditii.
2. Conditii de utilizare:
SC NINITA COM SRL nu garanteza ca SITE-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile transmise de pe stephanyboutique.ro nu contin virusi sau alte informatii cu caracter potential daunator. UTILIZATORUL foloseste SITE-ul pe risc propriu , SC NINITA COM SRL fiin libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea SITE-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. Informatiile publicate corespund realitatii in momentul inscrieri lor pe SITE sau al actualizarii diverslor pagini ale SITE-ului.
UTILIZATORUL va fi responsabil pentru obtinerea si mentinerea functionala a tuturor echipamentelor necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect.
SC NINITA COM SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice deteriorari aduse echipamentului UTILIZATORULUI ca urmare a utilizarii SITE-ului.
3. DREPTURI DE AUTOR
SITE-ul detine titlu deplin si complet a tuturor fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Website. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale. Site-ul contine materiale inregistrate, incluzand, fara limitare la: text, programe software, fotografii, vide-o, grafica, muzica, sunet si tot continutul Site-ului este protejat de drepturile de autor. UTILIZATORUL a uat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asume responsabilitatea dreptului de autor prin descarcarea materialului protejat prin drepturile de autor.
4. La utilizarea SITE-ului UTILIZATORUL este raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor cu referitoare la contul dumneavoastra de acces: Nume de Utilizator si Parola, si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care confidentialitatea cestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat STEPHANYBOUTIQUE.RO pentru a bloca accesul la cont.
5. Obligatii si responsabilitatii ale Utilizatorului
Ca UTILIZATOR aveti urmatoarele responsabilitatii:
• Verificatii ca datele introduse de dumneavostra sa fie exacte, complete si reale.
• Nu publicati materiale ce contin virusi sau alte programe destinate distrugerii SITE-ului.
• Nu publicati materiale obscene, defaimatoare sau orice informatii interzise de legislatia in viguare.
• UTILIZATORUL este de acord in urma accesarii formularelor de colectare a datelor personale de pe SITE, datele personale fiind colectate, stocate si prelucrate de SC NINITA COM SRL conform Politicii de Confidentialitate.
6. Limitarea raspunderii
SC NINITA COM SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice dauna aparuta in mod direct sau indirect in consecinta incheierii prezentului acord. De asemenea SC NINITA COM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze echipamentele folosite in urma accesarii sau utilizari acestui SITE, sau descarcarii oricarui material, informatii,imagini su video de pe acest SITE.
7. Forta majora
SC NINITA COM SRL si/sau Partenerii acestuia, nu vor fi raspunzatori pentru neindeplinirea oblgatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcarea prevederilor stipulate in Termeni si Conditii.
8. Legislatie si Jurisdictie
Termenii si Conditiile Stephanyboutique.ro se completeaza cu prevederile legislatiei in viguare cu privire la protectia consumatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 85/2004 privind protectia Cumparatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si cumparatori.
9. Reclamatii si Litigii
Pentru orice reclamatie, UTILIZATORUL trebuie sa se adreseze in prealabil serviciului clienti al Stephany Boutique accesand sectiunea „ Contact” ., sau prin trimiterea unui emai la: office@stephanyboutique.ro. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.