STEPHANY BOUTIQUE simbolizează dragostea creației nelimitate și a principiului de a fi cu un pas înainte in orice moment, prin abordarea celor mai noi tendințe in moda alături de colaboratorii noștri. Rochii in nuanțe calde sau tonuri vibrante, rochii scurte sau lungi încadrând măsuri 36-44 sau 46-60, simple sau garnisite cu aplicații manuale precum fulgi, pene, cristale, perle, paiete sau broderie.

Toate modele distribuite de noi sunt confecționate din materiale și accesorii prețioase ( Dubai, India, Turcia) menite sa satisfacă cele mai pretențioase gusturi.
STEPHANY BOUTIQUE prinde viața in anul  2020 in mediul online, echipa având in spate o experiența de peste 14 ani in selectarea și comercializarea produselor oferite prin colaborarea cu cele mai exclusiviste Branduri din Turcia-Istanbul cu o puternica influența pe plan internațional in distribuția rochiilor de ocazie in cele mai luxoase locații.

STEPHANY BOUTIQUE  și-a propus sa aducă la numai un click distanță de dumneavoastră toate aceste Branduri:
UMIT COLLECTION, LA DONATELLA, ALCHERA, A PLUS, ROJBEY, SNOWDROP, GUNBEYI, FER COLECTION, FERVENTE, FOR COSTUME.

STEPHANY BOUTIQUE prezinta doua puncte de desfacere in DRAGON ROȘU MEGA SHOP STAND 113-116 și DRAGON ROȘU NR.1 STAND 433 unde va așteaptă o echipa cu multă experiența pregătită sa ofere consiliere in alegerea ținutei ideale.